סדנת בישול בבנגקוק, תאילנד

תאילנד, מה עוד לא נכתב על המדינה הזו?

אנחנו מאד אוהבים לטייל ולנפוש בתאילנד ואנחנו תמיד נעזרים בשירותיהם של ניר הרפז ו Otherways. פעם שתנסו, לא תצליחו להיגמל.

בין הדברים הטובים שהתברכה בהם ארץ אלף החיוכים, זה האוכל.

לאוכל התאילנדי יש צבעים משלו, ריחות וטעמים שאין בקטלוג הטעמים המערבי. יש בכך המון קסם, כזה שאפשר לטעום אותו בעיקר שם. מי שהתנסה בבישול תאילנדי, יודע שבחירת חומרי הגלם, הטיפול בהם והשילובים בינהם, חשובים לא פחות מהמתכון עצמו. זאת ועוד – אופן ההגשה והעיטורים השונים הם חלק בלתי נפרד מחווית האכילה.

לכן נהגתי לקחת מדי פעם סדנת בישול תאילנדי, כששהיתי בבנגקוק. זהו בדרך כלל בוקר קסום, ולמרות החוויה היא "תיירותית" לגמרי, ההנאה מובטחת.

לא בעיה למצוא סדנת בישול תאילנדי, המשלבת קניית המוצרים בשוק, הכנתם ובסוף – אכילה.

הנה אחת שבה השתתפתי, ב Silom Thai Cooking School